Home » intermezzo » si Inem pelayan Seksi

si Inem pelayan Seksi

Kring… Kring…!!! Telpon muni ping limo, lagi diangkat Inem!

Sudrun: Halo sopo iki?

Inem: kulo inem Pak, rewang ènggal – nembé mawon dateng

Sudrun: tulung celukno ibuk, omongno Bapak arep ngomong

Inem: Ibu wonten kamar Pak kaléh tamuné…

Sudrun: Lho… Sopo tamuné???

Inem: duko sinten, jaler Pak, tiyangé pethak inggil…

Sudrun: Wah bojo malih mokong rèk…!!! Cepet… Jukukno linggis nang cedak kono…

Inem: Mboten wonten pak, niki entene kayu ganjel lawang Pak…

Sudrun: Yo wis, saiki gebukno nang gegeré ibuk karo wong lanang iku…!!!
Cepet yoo, penting iki. Waaah bojo siji mokong pisan…!!!

Inem langsung mlayu nang kamar, wong loro sing lagi omong-omongan nang njero kono, langsung dismash nganggo kayu ganjel lawang. Ngek…!!! Ngek…!!! Rong gebukan wis… Langsung semaput loro-loroné. Terus Inem mbalik nang télpon.

Inem: Sampun pak, pun semaput sedaya tiyang é…!!!

Sudrun: Bagus, mengko tak undakno bayaranmu. Saiki, kayuné buangen nang jendèlo mburi omah, iku langsung tibo mlebu kali.

Inem: teng mburi mboten wonten jendèlo niku pak…

Sudrun: lho iki omah nang Jl. Nangkring gang papat to…???

Inem: Sanès, niki griyane teng Jalan Blimbing…

Sudrun: Ohh… Sepuroné – salah sambung lèk ngono…!!! Wis ndang minggato wae Nem!!… Mumpung durung gègèr…!!

Sumber: copas dari BB sebelah


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Bookmark and Share

Categories

Archives

GeoCounter

Blog Stats

  • 101,157 hits

Biorhythm Calculator

BIZ information

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 142 other followers

%d bloggers like this: